Güncel Haberler

CHP yazın da sahada olacak – Son Dakika Türkiye,Siyaset Haberleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olması nedeniyle CHP’li milletvekillerinin çoğu memleketlerine döndü. CHP yönetimi delegelerin yaz programı için de çalışmalara başladı. Bu bağlamda, Ekim ayında Parlamento açıldığında milletvekillerinin vatandaşların sorunlarını gündeme getirmek üzere ülkelere seyahat etmesini planlıyor.

Parti çalışanları, milletvekillerinin gruplar halinde aday gösterilebileceğini belirterek, şunları söyledi: “Yerel seçimlerde bizi başarıya ulaştıran, seçmen gündemini kontrol edebilmemiz oldu. Emeklilerin, asgari ücretlilerin, geçim sıkıntısı çeken herkesin sorunlarını dinledik, sokaktan anlattık. Gereksiz tartışmalara girmedik. En önemlisi insanların evlerine giderek sorunlarını yerinde dinledik. Şimdi yaz dönemi için böyle bir şey düşünüyoruz. “Temsilcilerimiz Anadolu’daki halkın yanına giderek onların sorunlarını dinleyecek” diyor.

Bu ziyaretlerin kapsamının daraltılacağını ifade eden partililer, şunları söyledi: “Sadece şehir merkezine yapılan ziyaretlerden bahsetmiyoruz. Mahalle ve köy ziyaretleri de olabilir. Çünkü oraya gitmek gerçekten önemli. İnsanlar kimsenin gelip onları dinlememesinden şikayetçi. “Mahalle ve köylerin gündemini toplayıp Meclis’e getireceğiz.” Bu geziler sırasında o illerin meslek odaları ve esnaf birliklerinin de ziyaret edileceğini belirtmek gerekir.

BORÇLAR İÇİN RANDEVU ALABİLİRSİNİZ

Diğer taraftan; Parti yetkilileri ayrıca siyasi normalleşme süreci kapsamında yaz aylarında daha fazla toplantı yapılabileceğini ve gündemde SGK borçları alanında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir toplantı yapılabileceğini söylüyor. Bu borçlar kapsamında önümüzdeki haftadan itibaren kojenerasyon belediyeleri ile küçük çevrimiçi toplantılar düzenlenecek ve borçlara yönelik ne gibi tedbirlerin alınabileceği değerlendirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu