Güncel Haberler

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Perihan Savaş bu soruyu duyunca… “Beni hiç ilgilendirmiyor”

Oyuncu Perihan Savaş’ın bir süredir İbrahim Tatlıses ile ilişkisi vardı; Ünlü çift 1979 yılında evlendi. Çiftin üç yıllık evliliklerinden Melek Zübeyde adında bir kızları oldu.

Usta oyuncu, geçtiğimiz yıllarda Talises’ten şiddet gördüğünü, hamileyken de aldatıldığını açıkladı.

2017 yılında konuk olduğu programa ilişkin birçok açıklama yapan Perihan Savaş, şunları söyledi: “Tatlıses’in ihanetini öğrendiğimde çocuğumu aldırıyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. Kızım 4 aylık oldu. İbrahim Tatlıses vurdu, bunu sadece ben değil herkes yaptı.

Meslektaşı Yılmaz Zafer ile olan evliliğinden olan oğlu Savaş Zafer ile Ocak 2023’te evlenen Perihan Savaş, gelini Melis Ketenci ile Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi.

Rahatsız Edici Soru

1979 yılında evlendiği ve 3 yıl evli kaldığı İbrahim Tatlıses’in (72) çocuklarıyla yaşadığı sorunları hatırlatan ünlü oyuncu, “Allah sağlık versin. Ben hiçbir şeyden endişe duymuyorum.”

“KIZIMDAN HABER ALDIM”

Perihan Savaş, eski eşi İbrahim Tatlıses ile birlikte torunlarını ziyarete geldiklerinde ara sıra görüştüklerini ve aralarında herhangi bir kırgınlık bulunmadığını söyledi.

Ekran görüntüsü

Sanatçı, eski eşiyle ilgili şunları söyledi: “Kızım aracılığıyla zaman zaman konuşuyoruz, torunlarını görmeye gelince bir araya geliyoruz. kızımla ilgili haberler.” (Milliyet)

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu