Güncel Haberler

Milli Savunma Bakanlığı’ndan acı haber: 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan ve tedavisi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’ün bugün şehit olduğunu duyurdu.

Acı haberin ardından Milli Savunma Bakanlığı şu açıklamayı yaptı:

“Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk, 3 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları tarafından Cençe-Kilit harekât alanına yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu ağır yaralandı ve tedavisi devam ediyor. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 20 yıl önce hayatını kaybetti.” “Ağustos ayında şehit olmuştur. Kendisini derin acı ve üzüntüyle dolduran bu kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm şehitlerimize başsağlığı ve sabır dileriz. asil millet.”

BAKAN GÜLER’DEN TAZİYE

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakanlığın sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında ​​şunları söyledi: “Şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına, kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, şehitlerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Onun yaslı ailesi ve asil milletimiz.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu